Crosul Ziua Olimpică Tarom

Epoch Times România
17.05.2012

Pe data de 25 mai, la Bucureşti se va da startul în Crosul "Ziua Olimpică" Tarom.

 

Amatorii de mişcare de toate vârstele şi categoriile sunt aşteptati, începând cu ora 8,30, la intrarea în Parcul Tineretului, din faţa Colegiului Naţional Gheorghe Şincai, de unde, la ora 10,00, se va da startul în competiţe.

Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în parteneriat cu compania Tarom, transportator oficial al echipei olimpice la JO de la Londra.

Competiţia se va desfăşura pe trei categorii de vârstă, pe distanţe diferite. Alergătorii de 10-14 ani urmează să parcurgă un traseu de 1.800 m, iar cei de 15-18 ani vor avea de străbătut o distanţă de 3,5 km, la fel ca şi alergătorii de la categoria open, unde nu există nicio limită de vârstă.

După cum informează un comunicat al COSR, toţi participanţii la cros vor primi un tricou, iar primii trei clasaţi de la fiecare categorie se vor bucura de recompense suplimentare.

Câştigătorii vor primi câte o bicicletă, cei de pe locurile doi câte o pereche de role, iar cei care se vor clasa pe locul al treilea vor obţine o rachetă şi un set de mingi de tenis.

Şcoala care va avea la start cel mai mare număr de participanţi va primi o cupă specială din partea organizatorilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor