Cristian Ghinea: Dragnea a propus ca premier un om de paie

Fostul ministru al Fondurilor Europene, în prezent deputat USR, Cristian Ghinea, nu este deloc încântat de propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de premier al Românei - Sevil Shhaideh.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Uniunea Salvaţi România nu va vota propunerea liderului PSD Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, Sevil Shhaideh, "care este una proastă şi ineficientă", a declarat miercuri, la palatul Parlamentului, deputatul USR Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene.

"O propunere dezamăgitoare. Un om de paie lăsat de Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării, care a tras manete pe la Ministerul Dezvoltării, inclusiv anul ăsta, şi am simţit asta în interiorul Guvernului, şi care va conduce, dacă va ajunge în poziţia asta, un Guvern disfuncţional, pentru că nu putem avea două structuri de putere - un Guvern şi un partid care monitorizează acest Guvern. Deci, practic, Liviu Dragnea îşi lasă un om de paie pentru a putea să-şi pregătească terenul să vină el prim-ministru", a precizat Ghinea, citat de Agerpres.

Întrebat ce făcea mai exact Sevil Shhaideh, fostul ministru tehnocrat a replicat: "s-a auzit că la Ministerul Dezvoltării a lăsat dl Dragnea oamenii săi şi că diverse iniţiative erau blocate de aceştia''.

"Nu pot să pun mâna pe ceva exact, dar, când simţi că se împiedică ceva, te uiţi cine îţi bagă beţe în roate şi doamna respectivă era cu băţul în roată, ca să zic aşa", a adăugat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne