Cristian Bodea: Nu am făcut scandal în PNL ca să mă duc să fiu iar căţel în alt partid

Dat pe uşă afară din PNL pentru ca şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de conducere, dar mai ales faţă de preşedintele Klaus Iohannis pe care l-a acuzat că se comportă ca un Kaiser în relaţie cu partidul, senatorul Cristian Bodea are în plan să se alăture altei formaţiuni.
Cristian Bodea
Cristian Bodea (Epoch Times România)

Dacă nu găseşte un partid care să îl accepte aşa cum este, "liber şi nesupus", senatorul Cristian Bodea susţine că are de gând fie să se lase de politică, fie să îşi facă propriul partid.

"Dacă nu mă primeşte niciun partid, n-am pierdut nimic. Nu am făcut scandal în PNL ca să mă duc să fiu iar căţel în alt patid. Nu o să fac şi nu o să negociez niciodată aşa ceva.

Aşa că ori ies din politică, ori fac alt partid, un partid al adevărului să zicem, dacă alte partide nu vor să se deschidă şi să gândească altfel decât oamenii ăştia care au transformat un partid liberal într-un partid dictatorial", a declarat, la Antena 3, senatorul Cristian Bodea.

Senatorul a explicat că este cam greu să îşi facă partid doar cu şase luni înainte de alegeri, astfel că prima sa opţiune este să continue într-un partid structurat deja.

"Pentru a schimba ţara asta, trebuie să rămâi în jocul politic. Nu cu orice preţ, însă... În rest, am spus clar că DOAR dacă nu găsesc un partid care să mă accepte aşa, liber şi nesupus, mai bine mă las sau fac un partid al adevărului", a mai precizat Bodea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne