Crin Antonescu: Alegătorii PNL ştiu că dacă vin "50 de Gigi Becali" nu vor putea schimba valorile PNL

Alegătorii liberali sunt "oameni care înţeleg că PNL şi valorile sale sunt atât de puternice încât 50 de Gigi Becali dacă vin şi vor să schimbe aceste valori nu vor putea", a declarat luni preşedintele PNL, Crin Antonescu.
Crin Antonescu (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
23.10.2012

Alegătorii liberali sunt "oameni care înţeleg că PNL şi valorile sale sunt atât de puternice încât 50 de Gigi Becali dacă vin şi vor să schimbe aceste valori nu vor putea", a declarat luni preşedintele PNL, Crin Antonescu.

De asemenea, prezent într-o emisiune la TVR1, Antonescu a mai precizat că unele sondaje ale USL au arătat că Becali este considerat "un om sincer".

"Chiar dacă nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui, îl consideră sincer. Asta e percepţia", a declarat liderul PNL, prezentând astfel unul dintre motivele pentru care a fost acceptat un acord cu omul de afaceri.

Apoi, Crin Antonescu a fost întrebat cum vede afirmaţia lui Călin Popescu Tăriceanu referitoare la faptul că Becali nu ar fi membru al PNL.

"Din punct de vedere juridic este membru PNL, pentru că altfel nu ar putea candida pe listele USL. (...) Se înşală în formă, dar nu cred că a avut în vedere forma, ci fondul", a răspuns liderul PNL.

"Rămâne să vedem pe viitor dacă Gigi Becali, dincolo de formă, va dori să devină chiar un membru al PNL, dacă va dori să-şi desfăşoare activitatea în interiorul, cu valorile PNL, asta se poate întâmpla sau nu se poate întâmpla. Va intra în Parlament şi îşi va conduce în continuare formaţiunea sa, asta vom vedea", a mai declarat Antonescu.

Totodată, liderul PNL a declarat că alegătorii tradiţionali ai PNL sunt "foarte inteligenţi" şi înţeleg ce "înseamnă mijloc, ce înseamnă scop, ce înseamnă compromisul în politică".

"Sunt oameni care înţeleg că PNL şi valorile sale sunt atât de puternice, încât 50 de Gigi Becali dacă vin şi vor să schimbe aceste valori nu vor putea, mai ales că nu se pune problema", a mai afirmat Antonescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor