Crimeea propune eliminarea limbii engleze din programa şcolară. Argumente halucinante

Vladimir Konstantinov
Vladimir Konstantinov (Wikipedia)

Preşedintele consiliului de stat din Crimeea, Vladimir Konstantinov, a sugerat ca engleza să fie eliminată din programa şcolară, relatează Tass.

Potrivit lui Konstaninov, nu este necesar să se predea engleza dacă "o persoană nu va merge niciodată la Londra" şi că este periculos să "urmezi civilizaţia altcuiva".

"Îl facem [pe copil] ostatic - el vă spune că ştie engleză şi va întreba cum este Anglia. [...] Englezii sunt în război cu noi de o mie de ani şi noi continuăm să îi studiem, să cheltuim bani pe profesori, să pierdem timpul - şi apoi nu avem timp suficient pentru istorie", a declarat oficialul.

Konstantinov a mai afirmat că nu a studiat limba engleză la şcoală, dar a învăţat-o în doi ani, când a fost nevoie în legătură cu afacerile. Cursurile de limbi străine ar trebui să fie doar pentru cei care au cu adevărat nevoie de ele, crede Konstantinov.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe