Costică Canacheu: Elena Udrea asigură şefia PDL Bucureşti până la validarea consilierilor locali şi generali

Epoch Times România
15.06.2012

Prim-vicepreşedintele PDL Bucureşti Costică Canacheu a declarat, vineri, că şefia organizaţiei va fi asigurată în continuare de preşedintele demisionar Elena Udrea până la finalizarea procedurilor de validare a consilierilor locali şi generali aleşi în Capitală, fără a se pune problema unei conduceri interimare.

"Preşedintele PDL Bucureşti, până la o nouă organizare, este Elena Udrea. Este preşedintele demisionar, dar, până la o nouă structură, este Elena Udrea şi Biroul Permanent, care este la municipiu", a declarat, la sediul partidului, Costică Canacheu.

Întrebat dacă în aceste condiţii la PDL Bucureşti conducerea nu este una interimară, prim-vicepreşedintele PDL a infirmat.

"Nu. Suntem toţi în poziţie. Dacă aţi reţinut declaraţia, demisia doamnei Udrea este efectivă de la momentul încheierii procedurilor de validare a consilierilor locali şi generali din Bucureşti, pentru că era firesc să fie aşa, să asigurăm îndeplinirea procedurilor", a adăugat el.

Costică Canacheu a mai spus că deocamdată nu se gândeşte să candideze la şefia PDL Bucureşti. "Deocamdată, nu am gânduri (n.r. să candideze). (...) Deocamdată, avem preocupări în legătură cu finalizarea procedurilor în legătură cu alegerile locale la Bucureşti, depunerea rapoartelor financiare, a tuturor documentelor necesare pentru a ajunge la şedinţele de constituire a consiliilor locale şi a Consiliului General. După Colegiul Director de duminică, după deciziile care se vor lua în partid, ne vom exprima poziţiile", ", a susţinut acesta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor