Controversă pe tema datei alegerilor: Ponta - Am propus să fie organizate în noiembrie. Blaga - Premierul este un mincinos cinic

(photos.com)

Premierul Victor Ponta a declarat că alegerile vor trebui organizate pe viitor în septembrie sau în noiembrie, acuzându-l pe Vasile Blaga că nu a fost de acord cu desfăşurarea scrutinului mai devreme. În replică Vasile Blaga a afirmat că Ponta este un "mincinos cinic".

Referindu-se la preşedintele PDL Vasile Blaga, care a fost în trafic blocat în localitatea Deta, şeful PSD a precizat că se bucură pentru că unii lideri s-au blocat, duminică, în trafic, din cauza zăpezii.

"M-am supărat pe acei încăpăţânaţi absurzi de care m-am rugat să facem alegerile în noiembrie, au zis nu, hai în decembrie, că poate mai cresc în sondaje până în decembrie. Uite că n-au crescut. Acum mă bucur că s-a blocat şi nu poate ajunge la secţia de vot. Dacă n-ai minte şi n-ai deschidere, uite ce se întâmplă. Dar noi ne ocupăm şi-i deschidem şi lui secţia de vot", a declarat premierul Victor Ponta.

Drept răspuns, Blaga a declarat că Ponta este un "mincinos cinic", referindu-se la declaraţiile acestuia despre organizarea alegerilor în luna noiembrie.

"A afirmat (Victor Ponta -n.r.) că ar fi propus el organizarea alegerilor în noiembrie. E un mincinos cinic. Niciodată această problemă nu s-a pus. Să iasă în conferinţă de presă cu ministrul de Interne şi să arate care ar putea fi o altă dată a alegerilor", a precizat Blaga.

Preşedintele PDL Vasile Blaga a votat, duminică, în localitatea Deta, unde a rămas înzăpezit, deşi trebuia să voteze în localitatea Sânicolau Mare, unde candidează pentru un mandat de senator.

„Oamenii ajung în spitale din cauza lui şi a oamenilor săi. Este absolut incredibil să spui că te bucuri că cineva n-a ajuns la secţia de votare”, acel cineva nu poate circula în România”, a mai declarat Vasile Blaga.

Vasile Blaga şi-a exprimat totodată rugămintea şi dorinţa ca românii să se prezinte la vot.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne