Conferinţa Internaţională de Turism la Bucureşti

Conferinţă Internaţională de Turism, 3 iulie 2013, Palatul Parlamentului
Conferinţă Internaţională de Turism, 3 iulie 2013, Palatul Parlamentului (Epoch Times România)
Epoch Times România
03.07.2013

Conferinţa Internaţională de Turism s-a desfăşurat miercuri la Palatul Parlamentului din Bucureşti şi a avut ca temă de discuţii ”Identificarea avantajelor competitive ale destinaţii turistice, oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului”.

La eveniment au participat Rovana Plumb, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Razvan Filipescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Sorin Oprescu, primarul Capitalei şi Taleb Rifai, secretarul general al Organizaţiei Mondiale a Turismului, precum şi alte oficialităţi.

La conferinţă au participat de asemenea şi reprezentanţi ai Organizaţiei Mondiale a Turismului, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale şi organizaţiilor patronale din domeniul turismului, oficiali străini, ambasadori din 47 de ţări, precum şi jurnalişti din tară şi din străinătate.

Conferinţa este organizată de Ministerul Economiei în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Turism, la iniţiativa ministrului delegat Maria Grapini, în contextul în care România deţine Preşedinţia Organizaţiei Mondiale a Turismului din anul 2012.

În cadrul evenimentului Sorin Oprescu i-a acordat ”Cheia Oraşului Bucureşti” secretarului general al Organizaţiei Mondiale a Turismului, Taleb Rifai, pentru merite deosebite.

Conferinţa s-a încheiat prin ceremonia de semnare a Declaraţiei de la Bucureşti de către reprezentanţii industriei turistice din România, în vederea aderării la Codul de Etici în Turism al Organizaţiei Mondiale a Turismului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor