Concertele lunii septembrie în Bucureşti

Cristina Boiangiu
05.09.2012

Leonard Cohen, Il Divo şi Anathema sunt cei mai importanţi artişti care vor concerta în luna septembrie la Bucureşti, alături de alţi artişti.

Miercuri, 5 septembrie, de la ora 18, la Club Fabrica din Bucureşti va avea loc concertul Marduk & Immolation, două dintre cele mai importante trupe ale scenei mondiale de metal extrem. Alături de aceştia, vor mai evolua Sinate, Forsaken World şi Heaving Earth.

La Arenele Romane se va desfăşura, pe 7 septembrie, de la ora 20.00, concertul Karnivale, care îmbină muzică, fachiri, picioroange, focuri de artificii, clovni şi alte elemente de scamatorie. La spectacol vor mai lua parte: Reboot, Butch, Onur Ozer, Şiş, Pushkarev şi Mano. Accesul persoanelor sub 18 ani la eveniment este strict interzis.

Arenele Romane din Bucureşti vor găzdui, pe 21 septembrie, concertul grupului Rezident Ex, care îl are ca solist pe Ovidiu Ioncu Kempes, care a mai cântat la trupa Cargo.

Canadianul Leonarh Cohen va susţine al treilea concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 22 septembrie, la care îşi va promova cel mai recent album al său, "Old Ideas", care conţine "zece cântece noi, pe care nimeni nu le ştie, dar toţi le vor preţui", după cum a afirmat artistul.

Pe 23 septembrie, de la ora 21, în Jukebox Venue, rockerii de la Anathema vor susţine un concert pentru promovarea celui mai recent album, intitulat "Weather Systems".

Pe 23 septembrie, de la ora 20.00, în Piaţa Constituţiei, Il Divo, cvartetul compus din patru artişti - tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin şi tenorul elveţian Urs Bühler, cărora li se adaugă cântăreţul de muzică pop francez Sébastien Izambard - va susţine un concert care face parte din turneul mondial al formaţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor