Companie din Iowa îi premiază pe cei 800 de angajaţi cu o croazieră în Caraibe

Navă de croazieră
Navă de croazieră (Mioara Stoica/Epoch Times România)

De la frigul din Iowa (SUA) la căldura din Caraibe. Compania Bertch Cabinet din Waterloo, statul american Iowa, care produce mobilă de bucătărie, a decis să-i recompenseze pe cei peste 800 de angajaţi, oferindu-le o croazieră de 5 zile în Marea Caraibelor.

Preşedintele companiei, Gary Bertch, i-a anunţat pe angajaţi săptămâna trecută că firma şi-a îndeplinit obiectivele în 2016 din punct de vedere financiar, iar clienţii au fost mulţumiţi de produse, astfel încât vor merge într-o vacanţă-premiu în Caraibe, incluzând o oprire în insula Cozumel din Mexic.

"Plecăm pe 8 ianuarie, într-o duminică. Avem patru avioane charter care vor zbura direct la Miami şi vom sta la un hotel frumos de cinci stele. Apoi luni vom lua autobuzul de la hotel la port şi ne vom îmbarca pe navă", a declarat Gary Bertch, care a fondat compania împreună cu soţia sa, Becky.

Angajaţii firmei vor fi plecaţi aproximativ o săptămână şi se vor întoarce la locul de muncă lunea următoare. Croaziera-premiu a fost promisă acum un an.

Mai multe informaţii: The Courier The Telegraph CNN