Colegiul Director al PDL este convocat sâmbătă la Baia Mare

Vasile Blaga preşedintele PDL la conferinta de presa (Epoch Times România)
Epoch Times România
17.08.2013

Colegiul Director al Partidului Democrat Liberal se întruneşte sâmbătă la Baia Mare, pe agendă aflându-se poziţia partidului referitoare la principalele teme politice, stadiul şi strategia constituirii guvernului alternativă, criterii pentru desemnarea candidaţilor la europarlamentare şi o informare privind stadiul alegerilor interne, a anunţat Departamentul de comunicare al PDL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat la începutul săptămânii că la şedinţa Colegiului Director de la Baia Mare se vor discuta criteriile pe baza cărora se va stabili lista definitivă a candidaţilor la alegerile europarlamentare.

"O să stabilim forma finală a criteriilor după care vom finaliza lista pentru alegerile europarlamentare. După cum ştiţi, au fost trimise aceste criterii în teritoriu de acum două luni de zile şi vom ajunge la forma lor finală", a afirmat preşedintele PDL.

Conform opiniei preşedintelui PDL, lista finală a candidaţilor democrat-liberali la alegerile europarlamentare va fi definitivată în toamna acestui an.

Vasile Blaga preciza că la Baia Mare se va discuta şi despre guvernul alternativă al PDL şi procedura de desemnare a candidatului partidului pentru funcţia de preşedinte al României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor