Codrin Ştefănescu, un nou atac la Ciolacu: Niciodată nu a fost PSD-ul într-o situaţie atât de securistoidă. Mi-e jenă!

Codrin Şrefănescu şi Eugen Teodorovici
Codrin Şrefănescu şi Eugen Teodorovici

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a declarat, joi, că îi este jenă că a coordonat în ultimii nouă ani organizarea unui partid care nu s-a aflat niciodată într-o situaţie atât de penibilă şi de “securistoidă” precum cea în care se află în prezent. În plus, Ştefănescu i-a reproşat liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, faptul că reacţionează la comenzi.

“Ordinul dat lui Ciolacu este să nu introducă încă moţiunea de cenzură. Ordinul dat lui Ciolacu este să se prefacă că regretă pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari. Ordinul dat lui Ciolacu este să nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici pentru că va ieşi prăpăd la Congres. Ordinul dat lui Ciolacu este să-şi facă o echipă aprobată de şefii cei mari de sus. Niciodată nu a fost PSD într-o situaţie atât de penibilă şi atât de securistoidā ca azi! Iar membrii PSD tac şi suportă, iar mie mi-e jenă că am coordonat organizarea partidului în ultimii 9 ani! Punct”, a susţinut Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Acesta nu este primul atac al lui Ştefănescu la adresa lui Ciolacu. Nu mai demult de săptămâna trecută, acesta l-a acuzat pe Ciolacu de faptul că a făcut praf partidul.

“Primarii fug pentru că nu-i mai apără nimeni. Se simt abandonaţi, izolaţi şi hărţuiţi de un duşman căruia nu-i mai răspunde nimeni. E un blat odios şi toată lumea ştie! Aliaţii ne-au dat papucii pentru că noua conducere interimară nu ştie să negocieze, nu se ţine de cuvânt şi primeşte ordine din afara partidului. A reuşit Ciolacu să ne facă pulbere în câteva luni. Şi vă spun un lucru: poate merităm asta! Pentru că în PSD sunt o grămadă de laşi, colaboraţionişti sau fricoşi. Care tac asurzitor şi acceptă această situaţie ingrată. Iar eu m-am săturat să tot lupt de unul singur”, scria la acea vreme, pe Facebook, Ştefănescu.

Acuzaţii similare lansează în ultima perioadă şi fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici, care se pretinde adevăratul preşedinte al PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne