Codrin Ştefănescu i se plânge lui Dragnea: "S-a ales praful de tot, Liviu! E tragedie naţionalā"

Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea
Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea (Codrin Ştefănescu / Facebook)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu se căinează pe Facebook, într-un dialog imaginar cu ex-liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, că actuala putere "închide totul" cu o placere "absolut dementă" şi că se alege praful de produsele româneşti şi de producătorii români prin închiderea pieţelor.

"S-a ales praful de tot, Liviu! De pieţe, de produsele româneşti, de producătorii români! E tragedie naţionalā, Liviu! Închid ăştia totul cu o plăcere absolut dementă. Distrug orice speranţă, orice efort, orice iniţiativă! Şi au primit chiar şi voturi să facă asta! Să distrugă toate cele pentru care ne-am luptat noi! Asta-i situaţia de azi, Liviu!" scrie, pe Facebook, Codrin Ştefănescu.

Postarea lui Ştefănescu, însoţită şi de o fotografie cu Liviu Dragnea într-o piaţă - Dragnea şi-a bazat campania electorală pentru europarlamentare pe ideea că UE nu vrea ca românii să mănânce produse româneşti şi ne invadează piaţa cu produse proaste, inclusiv peşte otrăvit (?!) - vine în condiţiile în care Guvernul a dispus închiderea pieţelor închise în scopul prevenirii prevenţiei pandemiei.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Facebook)

Reamintim că decizia închiderii pieţelor vizează doar pieţele închise, nu şi pe cele în aer liber. Sâmbătă, premierul Ludovic Orban a discutat cu prefecţi şi cu primari, inclusiv cu primarul Capitalei şi l-e solicitat acestora să ia măsuri ca producătorii autohtoni să aibă o „posibilitate alternativă” de a-şi vinde marfa.

Premierul a subliniat că propunerea sa se referă la producătorii autohtoni, cărora să le fie puse la dispoziţie spaţii exterioare amenajate în zona pieţelor, fie în pieţe volante, vinerea, sâmbăta şi duminica.

„Unii încearcă să facă o întreagă campanie că noi avem ce avem cu producătorii autohtoni. Asta e o mare prostie, dar pentru asta trebuie o reacţie. Să vorbeşti cu primarii de sector şi să le ceri lucrul ăsta”, i-a transmis premierul lui Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne