Codrin Ştefănescu: Adrian Năstase începe să-şi schimbe percepţia asupra vieţii

Epoch Times România
22.06.2012

Secretarul Consiliului Naţional al PSD Codrin Ştefănescu a declarat vineri la Spitalul Floreasca că familia lui Adrian Năstase nu doreşte să dea niciun detaliu despre starea de sănătate a acestuia şi a precizat totodată că percepţia acestuia s-a schimbat după operaţie întrucât i-a interzis fiului său, Andrei, să dea citire unui "testamentului politic".

Codrin Ştefănescu a dorit să le mulţumească celor care s-au adunat vineri după-amiază la Spitalul Floreasca pentru a fi alături de Adrian Năstase la împlinirea vârstei de 62 de ani.

"Despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase familia sa a interzis să spunem orice. (...) În ceea ce priveşte amânarea conferinţei de presă, azi dimineaţă, când a putut să vorbească, Adrian Năstase i-a interzis fiului său să dea citire textului, acelui testament care a fost scris pentru un moment care a trecut. Acesta, dacă ar fi fost citit azi, probabil că ar fi zguduit clasa politică românească. Este îmbucurător că s-a luat această decizie, înseamnă că Adrian Năstase începe să aibă dorinţa de a trăi şi de a reveni în cel mai scurt timp posibil acolo unde îi este locul, adică în mijlocul nostru, şi al bătăliilor politice pe care le ducem acum", a spus Ştefănescu.

El a mai afirmat că Adrian Năstase "nu a încercat ci a dorit să se sinucidă şi un poliţist de mare curaj l-a salvat". Acum, susţine Ştefănescu, "Adrian Năstase este şocat de faptul că trăieşte, dar "percepţia i s-a schimbat", o dovadă fiind faptul că i-a interzis fiului său Andrei să mai citească testamentul politic.

Câteva zeci de susţinători, colegi şi membri PSD s-au adunat vineri în jurul orei 17,00 în jurul Spitalului Floreasca scandând între altele, "La mulţi ani, Adrian Năstase", "Băsescu la puşcărie", "Libertate" nelipsind şi consacrata lozincă "Ieşi afară javră ordinară" spusă simbolic la adresa actualului preşedinte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor