Ciucu scoate la iveală o "practică veche" din PMB. Cum a aruncat Primăria Gabrielei Firea banii cetăţenilor

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Ceva e putred în Primăria Capitalei şi miroase urât, susţine liberalul Ciprian Ciucu, membru în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Mai exact, Ciucu o acuză pe Firea că a plătit peste 26 de milioane de lei despăgubiri pentru întârzierea unei retrocedări. Cine se face vinovat de această întârziere ar trebui să vină cu banii de acasă, susţine liberalul!

"Ne spune şi nouă doamna Primar General de ce anume primăria a plătit, din banii bucureştenilor, despăgubiri pentru întârzierea retrocedării unui teren din Văcăreşti, str. Mărţişorului 10, suma de 26.500.000 lei, respectiv 144.347,9 lei/zi?

La 144.347/zi, dosarul trebuia soluţionat imediat, pe loc!!! Nu aşteptat un an de zile, plătită amendă şi apoi soluţionat. Aşa, proprietarul s-a făcut şi cu frumoasa sumă şi cu proprietatea!

Dacă în PMB sunt funcţionari care, prin propria lor decizie, nu au respectat o sentinţă şi au aşteptat un an să se strângă frumoasa sumă de 26.500.000 lei doar fiindcă sunt tâmpiţi... atunci să vină cu banii de acasă. Mi se pare strigător la cer!

Îi cer doamnei Primar General să recupereze sumă plătită din banii bucureştenilor de la funcţionarii incompetenţi (pentru că nu am date că ar fi corupţie, dar e cusută cu aţă alb-fosforescentă), în frunte cu domnia sa! Bucureştenii aşteaptă explicaţii! Urgent!

La PMB acesta este o practică veche ca anumiţi funcţionari publici să nu respecte legile şi sentinţele judecătoreşti definitive. (...) Incredibil cum fac unii bani...", scrie Ciucu pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne