Ciucă, după gafa de la Măruţă când l-a lăudat pe Ciolacu: Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă (Epoch Times Romania)
Andrei Popescu
09.10.2024

Liderul PNL Nicolae Ciucă a revenit, marţi noaptea, pe Facebook, asupra răspunsului pe care l-a dat în emisiunea lui Cătălin Măruţă când a fost întrebat care sunt trei calităţi pe care nu le are el, dar le are premierul Marcel Ciolacu, precizând onoarea, respectul şi predictibilitatea.

Mai exact, Ciucă a scris că nu toată lumea s-a prins de “tâlcul” răspunsului său, adăugând că el a crezut că întrebarea a fost pusă sub formă de “glumă”.

“Câteva lucruri de la emisiunea lui Cătălin Măruţă, căruia îi mulţumesc pentru invitaţie şi alături de care m-am simţit excelent:

1. N-am încercat sosul iute! Şi aş fi avut ocazia să văd cât de 'hot' e să nu dezvălui întrebările. Data viitoare, să fie direct cel mai iute!

2. Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului, cum se spune pe la noi. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de 'picantă', o explic acum: onoarea, respectul şi predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din reţeta lui Marcel Ciolacu!”, a scris liderul PNL pe pagina sa de Facebook.

În timp ce se afla în platou la emisiunea lui Măruţă, fostul premier a fost provocat să numească trei calităţi pe care le-ar avea Ciolacu, contracandidatul său în cursa pentru Cotroceni, dar pe care nu le are şeful PNL.

“Onoare, respect, predictibilitate”, a spus Ciucă.

Ciucă a fost întrebat de Măruţă dacă a înţeles cu adevărat întrebarea: “Deci e citită bine întrebarea, da?”, iar Ciucă a confirmat.

“Păi cum? Are el onoare, dumneavoastră nu? Are el respect, dumneavoastră nu? Şi predictibilitate, el are şi dumneavoastră nu?”, a continuat Măruţă.

“Da”, a răspuns Ciucă.

Măruţă a continuat, zâmbind: “Aţi jucat-o cu noi, aşa, simt că este o capcană undeva la mijloc”.

Din nou, întrebat dacă îşi menţine răspunsul, Ciucă a spus: “Da”.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor