Cîţu: PSD ţipă din disperare că nu-şi mai poate finanţa afacerile ilegale! Unii sunt la puşcărie, alţii urmează

Florin Cîţu
Florin Cîţu

PSD ţipă din disperare pentru că a rămas fără sursa din buget din care îşi finanţa afacerile ilegale, a acuzat luni, de la pupitrul Parlamentului, premierul Florin Cîţu, la dezbaterile generale pe bugetul din 2021 care au fost "animate" de huiduieli din partea social-democaţilor.

"Mi-a plăcut că PSD mi-a arătat din nou că nu ştie cum să citească un buget. Cel mai mult afli despre oameni ce ştiu atunci când îi laşi să vorbească. Şi PSD a arătat astăzi, lăsându-i să vorbească, că nu ştie ce e cu acest buget, chiar nu ştie. Aşa că nu are sens să mai discutăm despre PSD. Eu vreau să le mulţumesc colegilor de la PNL, USR, UDMR şi minorităţi pentru munca pe care au depus-o în ultimele zile, pentru susţinerea acestui buget fără amendamente în Parlamentul României şi este primul buget din ultimii 30 de ani care pune în centru investiţiile şi reforma!", a declarat Cîţu.

Potrivit liderului PNL, de aceea "ţipă" social-democraţii conduşi de Marcel Ciolacu.

"Românii trebuie să ştie că PSD ţipă din disperare, a rămas fără sursa din buget din care îşi finanţau afacerile ilegale. Unii au fost prinşi şi sunt la puşcărie, alţii urmează dar i-am lăsat fără sursa de finanţare. De aceea ţipă aceşti oameni!", a adăugat Cîţu.