Cîţu, despre scenariul guvernării alături de PSD: Niciodată cu mine la guvernare şi la preşedinţia PNL

Premierul Florin Cîţu
Premierul Florin Cîţu (Facebook - Guvernul României)

Premierul Florin Cîţu a respins categoric scenariul unei eventuale guvernări a liberalilor alături de PSD, scenariu lansat de Vasile Dîncu. Răspunzând unei întrebări puse de presă la Timişoara, Cîţu - care, reamintim, a intrat în cursa pentru şefia PNL - a subliniat apăsat că niciodată cu el la şefia Guvernului şi a partidului nu se va putea vorbi de o guvernare cu PSD-ul.

"Niciodată cu mine la guvernare şi la preşedinţia Partidului Naţional Liberal nu vom avea o guvernare cu PSD. Asta este foarte clar. Am fost un adversar al PSD din primul moment în care am intrat în Parlament. Am avut cele mai multe moţiuni ale PSD împotriva mea ca ministru de Finanţe, nu există pentru mine nicio situaţie în care vom guverna cu PSD, cât sunt eu premier sau preşedinte al Partidului Naţional Liberal", a declarat, joi seara, Florin Cîţu.

Declaraţiile premierului vin după un interviu pe care Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, l-a acordat pentru Radio Europa Liberă, în care preciza că nu exclude o guvernare cu PNL până în 2024, „dar nu în condiţiile de acum”.

"Nu exclud o guvernare cu PNL până în 2024, dar nu în condiţiile de acum, să fim tractaţi de locomotiva Cîţu sau de un alt premier liberal", a declarat Vasile Dîncu, la Europa Liberă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne