Cioloş, despre zborul la clasa Economic: "De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate?"

Dacian Cioloş în avion
Dacian Cioloş în avion (TVR)

Criticat că-şi face PR după ce în presă a apărut informaţia că s-a deplasat spre Germania cu avionul la clasa Economic, Cioloş precizează, printr-o postare pe Facebook, că merge de mult cu clasa Economy şi se întreabă de ce unii nu pot accepta normalitatea ca normalitate.

"Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană. De când sunt prim-ministru am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum, cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o văd în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?", a scris premierul, într-un comentariu pe Facebook.

Reamintim că recent, în mediul online a făcut senzaţie o fotografie cu Cioloş, în avion, la clasa Economic. Fotografia avea în spate şi o poveste, şi anume faptul că premierul a declinat invitaţia de a lua loc la clasa Business în avionul către München. Concret, recunoscut de stewardesă, Cioloş a fost invitat spre locurile de lux; prim- ministrul şi-a făcut însă loc, cu bagajul, până la scaunul său şi s-a aşezat alături de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache.

De altfel, întreaga delegaţie oficială a Guvernului - în jur de 8 persoane - a călătorit cu clasa Economic. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici

Fotografia şi ştirea au fost "aplaudate" de mulţi internauţi care au catalogat atitudinea premierului un gest de decenţă şi de bun simţ, atât de necesar după ce unii demnitari au sfidat naţiunea prin abuzul de coloane oficiale. Alţii, în schimb, au acuzat că asistăm la o campanie de PR.