Cioloş: Adevăratul nume al "pachetului de măsuri fiscale" al lui Ciolacu e "legea care măreşte taxe"

Marcel Ciolacu în Parlament
Marcel Ciolacu în Parlament (Epoch Times Romania)

Ce face Marcel Ciolacu este număr de iluzionism, nu guvernare, a acuzat, marţi, europarlamentarul Dacian Cioloş, după ce a ieşit la lumină pachetul de măsuri fiscale pe care vrea să îşi asume premierul răspunderea în Parlament.

"La sfârşitul anului trecut a zis, citez: 'În 2023 nu se măreşte nicio taxă'. Apoi, când am reclamat gaura din buget făcută din cauza ministrului PSD al Finanţelor, premierul Ciolacu a zis senin că nu există nicio gaură în buget. Azi a trimis în Parlament 'pachetul de măsuri fiscale', numit aşa doar ca să ascundă adevăratul nume al 'legii care măreşte taxe'", a declarat Dacian Cioloş.

Potrivit fostului premier tehnocrat, ce face şeful PSD este o soluţie de avarie care să-l mai ţină în viaţă până la alegerile de anul viitor.

"Marcel Ciolacu ocoleşte, la fel ca predecesorii săi, soluţiile durabile: digitalizarea ANAF, colectare mai bună a TVA şi a impozitelor, decuplarea căpuşelor de partid care sug banii statului, investiţii care să aducă mai mulţi bani din aceleaşi impozite, stimularea micilor întreprinzători şi reforma administrativă", a opinat Dacian Cioloş.