Ciolacu nu îşi pune funcţia la bătaie în pariul cu ministrul Ghinea pe tema PNRR: Ce demisii ceri tu, Cristian?!

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, refuză pariul pe care i l-a propus Cristian Ghinea, respectiv să îşi dea demisia din funcţia de şef al social-democraţilor în cazul în care PNRR-ul va fi admis de Comisia Europeană. Ciolacu chiar lansează o serie de jigniri la adresa ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, afirmând despre acesta că este „un dezastru naţional” şi că scrie „baliverne pe Facebook”.

„Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligenţa sa, dar i-a zăpăcit pe toţi cu tâmpeniile sale. Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai eşti în Guvernul României?! Când toată lumea îţi spune că eşti un dezastru naţional, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?! Cristian, Comisia Europeană a avut timp - în doar 4 ZILE! - să-ţi citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEŞTI! Au citit şi s-au crucit! Cristian, nu ţi-a fost ruşine să ieşi la televizor, acum două zile, şi să minţi nonşalant că totul e ok, deşi ştiai foarte bine ce observaţii devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??! Cristian, TU eşti un dezastru! ZERO! Cum să îţi spun în 'penerereză' ca să înţelegi şi tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!”, a scris vineri social-democratul, pe pagina sa de Facebook.

În discursul său, Ciolacu nu uită să amintească şi de moţiunea simplă depusă recent de PSD împotriva ministrului Ghinea şi îi ameninţă pe parlamentarii PNL şi UDMR că „dacă nu votează moţiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care şi-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanţă şi clienţii săi politici!!!!”.

Reamintim că, vineri, Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene i-a propus liderului PSD, Marcel Ciolacu, să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD în cazul în care PNRR va fi aprobat de Comisia Europeană. Ghinea promite în schimb că, dacă PNRR nu va fi aprobat, îşi va da demisia din funcţia de ministru, asta după ce şeful social-democraţilor susţinuse joi seara, la Antena 3, că „pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR”. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne