Ciolacu anunţă moţiune simplă contra Ralucăi Turcan: Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Screenshot)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că formaţiunea sa va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Raluca Turcan, pe care o acuză că nu ştie nici măcar ce legi votează.

Anunţul lui Ciolacu vine după ce Turcan a declarat miercuri, la finele şedinţei de Guvern, că sunt discuţii pentru acordarea unor ajutoare familiilor medicilor care mor din cauza COVID-19. Or, subliniază Ciolacu, în Parlament deja s-a votat o lege în acest sens.

"Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv. http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2...

În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege. Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă!!! P.S. Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi", scrie, pe Facebook, şeful PSD.