Cine salvează un artist, salvează o lume: apel pentru Ionel Cojocariu

Muzeul Naţional al Ţăranului Român. În imagine, clădirea muzeului
Muzeul Naţional al Ţăranului Român. În imagine, clădirea muzeului (Epoch Times România)

15 februarie – 5 martie 2014, Sala Tancred Bănăţeanu

Un om are nevoie de ajutorul nostru. Este un artist.

Ca profesor la Universitatea Naţională de Artă, Ionel Cojocariu a format mulţi dintre artiştii României de azi. Acum, într-un moment greu pentru el, în care se luptă pentru viaţă sa, foştii lui studenţi şi colegii lui, de toate vârstele, încearcă să găsească mijloace pentru a-l ajuta.

Muzeul Naţional al Ţăranului Roman va aşteaptă sâmbătă, 15 februarie 2014, ora 17.00, la vernisajul expoziţiei Dar din dar…, cu opere donate de artişti din toată ţara.

Expoziţia va putea fi vizitată, la Sala Tancred Bănăţeanu, până în 5 martie 2014, zi în care va avea loc o licitaţie găzduită de muzeu.

O simplă vizită în expoziţie poate aduce câţiva lei în contul artistului. Cine nu va putea participa la licitaţie, va putea, totuşi, dona o modestă sumă de bani în acelaşi cont:

RO08BPOS74507056413RON01 – Sucursala BANC POST Băneasa

Achiziţionarea, la licitaţie, a uneia dintre frumoasele lucrări de artă expuse, la un preţ preferenţial, va aduce, sperăm, mijloacele necesare pentru ca Ionel Cojocariu să poată lupta pentru viaţă sa şi să se poată întoarce la catedră.

Expoziţia va putea fi vizitată, la Sala Tancred Bănăţeanu, până în 5 martie 2014, zi în care va avea loc o licitaţie găzduită de muzeu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură