Chindia Târgovişte - Gaz Metan Mediaş 3-0, în play-out-ul Ligii I

Gruparea târgovişteană a dispus la scor de neprezentare de Gaz Metan, vineri seara, pe Stadionul 'Ilie Oana' din Ploieşti, duel din cadrul etapei cu numărul 9, ultima, a fazei play-out a campionatului intern.
(Getty Images)

Chindia Târgovişte a luat toate cele trei puncte puse în joc în etapa a 9-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal, disputată vineri seara, pe teren propriu, la Ploieşti, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş.

Chindia s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0), graţie reuşitelor lui Daniel Florea (18), Marco Dulca (58) şi Nasser Chamed (83).

De menţionat că echipa pregătită de Emil Săndoi venea după patru meciuri fără victorie (un egal şi trei eşecuri). Pentru ei este a doua victorie din play-out, respectiv prima de pe teren propriu.

În sezonul regulat cele două echipe şi-au împărţit victoriile, Gaz Metan s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar Chindia cu 4-0.

Chindia urmează să joace baraj (tur-retur) pentru evitarea retrogradării cu o echipă din play-off-ul Ligii a II-a, CS Concordia Chiajna sau AFC Unirea 04 Slobozia, în condiţiile în care CSA Steaua nu are drept de promovare.