Chindia Târgovişte - Gaz Metan Mediaş 3-0, în play-out-ul Ligii I

Gruparea târgovişteană a dispus la scor de neprezentare de Gaz Metan, vineri seara, pe Stadionul 'Ilie Oana' din Ploieşti, duel din cadrul etapei cu numărul 9, ultima, a fazei play-out a campionatului intern.
(Getty Images)

Chindia Târgovişte a luat toate cele trei puncte puse în joc în etapa a 9-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal, disputată vineri seara, pe teren propriu, la Ploieşti, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş.

Chindia s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0), graţie reuşitelor lui Daniel Florea (18), Marco Dulca (58) şi Nasser Chamed (83).

De menţionat că echipa pregătită de Emil Săndoi venea după patru meciuri fără victorie (un egal şi trei eşecuri). Pentru ei este a doua victorie din play-out, respectiv prima de pe teren propriu.

În sezonul regulat cele două echipe şi-au împărţit victoriile, Gaz Metan s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar Chindia cu 4-0.

Chindia urmează să joace baraj (tur-retur) pentru evitarea retrogradării cu o echipă din play-off-ul Ligii a II-a, CS Concordia Chiajna sau AFC Unirea 04 Slobozia, în condiţiile în care CSA Steaua nu are drept de promovare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport