"Chef ilegal" cu Simion. Se lasă cu Poliţie şi amenzi

George Simion
George Simion (Epoch Times România)
Ana Ion
09.02.2021

Nu doar Diana Şoşoacă se ţine de petreceri în pandemie, ci şi copreşedintele AUR George Simion, susţine jurnalistul Mălin Bot. Potrivit acestuia, vineri noapte, când Şoşoacă dădea vestitul chef cu lăutari, Simion a fost la o petrecere în care s-au încălcat măsurile anti-Covid. Cheful a avut loc chiar într-unul dintre sediile AUR şi s-a lăsat cu poliţie şi amenzi.

"Simion a fost la o petrecere ilegală întreruptă de Poliţie, petrecere care a exasperat vecinii din zonă unde este un sediu secundar al AUR, vecini care exasperaţi au sunat la poliţie şi au dat şi informaţia mai departe. Deci, Simon era exact în postura lui Şoşoacă", susţine Bot într-un material video.

"În timp ce Şoşoacă răcnea la Iaşi, patriotice, astea făcea petreceri la Tunari, cu muzica la maximum, fără mască, depăşind numărul de persoane. Doi parlamentari am identificat aici", a declarat Bot, potrivit căruia la petrecere a luat parte şi parlamentarul Cătălin Balabasciuc.

Poza petrecere
Poza petrecere

Potrivit Aktual24.ro, poliţia a ajuns la 2 noaptea, în clădire fiind găsite doar două persoane. Poliţia Ilfov a anunţat luni că acestea au fost amendate cu 1.000 de lei. Una dintre persoane a declarat că a închiriat sediul AUR şi că la petrecere au participat doar şapte oameni. Poliţia Ilfov a anunţat că va face verificări în continuare pentru a-i identifica pe toţi participanţii.

Reamitim că sâmbătă, Simion a fost prezent la Antena 3, unde a fost întrebat cum comentează petrecerea dată de Şoşoacă la Iaşi.

„Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României”, a spus Simion.

George Simion, co-preşedintele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), a mai susţinut că nu are ce să îi reproşeze senatoarei Diana Şoşoacă cu privire la petrecerea transmisă de aceasta în direct pe Facebook în afara faptului că unii dintre invitaţii acesteia nu ştiau versurile cântecului patriotic “Treceţi batalioane române Carpaţii”.

“Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă [cu privire la petrecerea ocazionată de aniversarea zilei de naştere a soţului ei – n.r.] cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la ‘Treceţi batalioane române Carpaţii’ şi le citeau de pe tabletă? Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problemă României. [...] Asta-l interesează pe Traian Băsescu - dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului...”, a afirmat George Simion.

Vă invităm să vizionaţi şi materialul video realizat de Mălin Bot.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor