Cezar Preda, atac la adresa Elenei Udrea: ”Creştem în sondaje dacă nu mai vorbeşte ea”

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda le-a menţionat joi tinerilor democrat-liberali aflaţi într-o reuniune în staţiune Eforie Nord că partidul va înregistra o creştere în sondaje dacă "o colegă care nu a mai apărut în peisaj" nu mai vorbeşte, ulterior el precizând că s-a referit la Elena Udrea.
Cezar Preda, PDL, conferinţă de presă (Epoch Times România)
Epoch Times România
14.09.2012

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda le-a menţionat joi tinerilor democrat-liberali aflaţi într-o reuniune în staţiune Eforie Nord, că partidul va înregistra o creştere în sondaje dacă "o colegă care nu a mai apărut în peisaj" nu mai vorbeşte, ulterior el precizând că s-a referit la Elena Udrea.

Astfel, în faţa tinerilor democrat-liberali, Preda nu a pronunţat numele Elenei Udrea, ci s-a referit la aceasta ca la "o colegă care n-a mai apărut în peisaj în ultima vreme".

"O colegă care n-a mai apărut în peisaj în ultima vreme ne-a spus că, dacă o să avem o comunicare mai bună, o să creştem în sondaje. Eu îi spun că noi o să creştem în sondaje dacă nu mai vorbeşte ea!", a spus Cezar Preda.

Prim-vicepreşedintele PDL le-a mai transmis tinerilor în discursul său că "cine a greşit plăteşte, cine a greşit face un pas în spate, altfel partidul nu scoate capul". Ulterior, Preda a precizat că atunci când le-a vorbit tinerilor PDL s-a referit la Elena Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor