Celine Dion aşteaptă cu entuziasm concertele din august în Las Vegas

Celine Dion
Celine Dion (Facebook)

Cântăreaţa Celine Dion, în vârstă de 46 de ani, îşi va relua activitatea artistică după un an de pauză dedicată familiei. Canadianca va concerta din nou pe scena de la Caesars Palace Colosseum din Las Vegas în luna august 2015.

Celine Dion şi-a exprimat entuziasmul pentru revenirea pe scenă: "Este foarte emoţionant pentru mine şi anticipez că emoţiile vor creşte şi mai mult cu cât se apropie data concertului". "În fiecare noapte este un nou spectacol", a explicat Dion referitor la viitoarele concerte pe care le va susţine în Las Vegas

În luna august 2014, Celine Dion a anunţat că îşi suspendă toate activităţile profesionale, inclusiv un turneu pe care urma să îl susţină în Asia, precum şi o serie de concerte programate în Las Vegas.

Aceasta a dorit să petreacă mai mult timp cu familia ei. Soţul ei, René Angélil, în vârstă de 73 de ani - cântăreţ şi manager canadian - s-a luptat cu cancerul câţiva ani. Angélil a avut o tumoră în gât şi a făcut operaţie în anul 2013.

Admirata cântăreaţă a declarat că motivul principal pentru care şi-a întrerupt cariera artistică a fost să aibă grijă de René. "Vreau să dedic toată puterea şi energia mea pentru vindecarea soţului meu. Este important pentru mine să dedic acest timp soţului şi copiilor noştri", a declarat Dion la momentul respectiv, pentru presă.

Cei doi sunt căsătoriţi de 21 ani şi au trei copii: un fiu în vârstă de 14 şi 2 gemeni în vârstă de 4 ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.