Celebrul Lionel Messi îşi extinde brandul global înfiinţând o nouă companie TV

Lionel Messi gesticulează în timpul unui meci de fotbal din semifinalele Copa America împotriva Canadei (AP Photo)
Veronica Petrică
22.09.2024

Messi a lansat o companie numită 525 Rosario, care va produce emisiuni de televiziune şi transmisiuni sportive în direct.

Celebrul star de fotbal a lansat compania 525 Rosario - denumită după locul de naştere al căpitanului echipei Inter Miami din Argentina - care va produce emisiuni de televiziune, filme şi transmisiuni sportive în direct, şi va sponsoriza evenimente comunitare.

De asemenea, compania se va asocia cu sportivi din diferite ţări pentru a crea conţinut de marcă şi reclame, ceea ce ar putea creşte veniturile. Messi a creat 525 Rosario ]mpreună cu Smuggler Entertainment, care a produs documentare despre el intitulate „Messi Meets America” şi „Messi's World: The Rise of a Legend” pentru Apple TV+.

Aceasta este o extindere perfectă pentru unul dintre cei mai recunoscuţi sportivi din lume. El se alătură jucătorilor NBA Lebron James şi Stephen Curry şi jucătorilor NFL Peyton Manning şi Tom Brady, printre alţii, care şi-au creat propriile companii de producţie.

Scopul rămâne să inspirăm şi să ne conectăm cu oamenii din întreaga lume într-un mod complet nou şi aşteptăm cu nerăbdare această aventură”, a afirmat familia Messi într-o declaraţie.

„Am dori să continuăm să avansăm în sectorul divertismentului, aducând noi iniţiative şi producţii cu acoperire globală prin povestiri, programe şi experienţe inovatoare”, au completat ei.

Compania de producţie are sens deoarece Messi, în vârstă de 37 de ani, se pregăteşte pentru viaţa de după fotbalul profesionist. El a anunţat în iunie că ultima sa ultima echipă în care va juca va fi Inter Miami.

„Am făcut asta toată viaţa mea; îmi place să joc fotbal. Îmi plac antrenamentele, viaţa de zi cu zi, meciurile. Da, există un pic de teamă că totul se termină. Este întotdeauna acolo. A fost un pas dificil să părăsesc Europa pentru a veni aici [la Miami]”, a declarat Messi pentru ESPN Argentina pe 12 iunie. „Astăzi, cred că [Inter Miami] va fi ultimul meu club”.
Messi păstrează astfel legăturile cu cariera sa de fotbalist.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor