Celebra schioare Lindsey Vonn s-a despărţit de Tiger Woods

Tiger Woods şi Lindsey Vonn
Tiger Woods şi Lindsey Vonn (facebook.com)

Celebra schioare olimpică americană Lindsey Vonn, în vârstă de 30 de ani, şi jucătorul profesionist de golf Tiger Woods, în vârstă de 39 de ani, au "jucat ultima lor finală", potrivit presei americane. Aceştia au anunţat, duminică, că s-au despărţit datorită "vieţii agitate", care îi ţine departe perioade lungi.

"După aproape trei ani împreună, Tiger şi cu mine am decis de comun acord să punem capăt relaţiei noastre", a declarat Vonn, pentru fanii săi, pe Facebook.

"Voi preţui întotdeauna amintirile pe care le-am creat împreună. Din păcate, am duce o viaţă incredibil de dificilă care ne-ar obliga să petrecem majoritatea timpului departe unul de celălalt", a mai declarat sportiva, adăugând îl va admira şi respecta pe Tiger. "El şi familia lui vor avea întotdeauna un loc special în inima mea", a susţinut Lindsey Vonn.

La rândul său, Woods a postat un mesaj asemănător pe pagina sa de web: "Lindsey şi cu mine am decis de comun acord să nu ne mai întâlnim".

"Am o mare admiraţie, respect şi dragoste pentru Lindsey şi voi preţui întotdeauna timpul petrecut împreună. Ea s-a purtat foarte frumos cu Sam şi Charlie şi întreaga mea familie", a mai scris Tiger, care a folosit de asemenea, expresia "viaţa agitată" pentru a explica motivul despărţirii lor.

Sfârşitul relaţiei lui Tiger cu Vonn a fost unul extrem de liniştit în comparaţie cu despărţirea lui Woods de soţia sa, Elin Nordegren, în 2009.

Când frumoasa suedeză a aflat că extravagantul Tiger o înşela, a luat o crosă de golf şi l-a alungat din casa lor din Florida, numeroşii fani ai lui Woods, aflând cu această ocazie, de relaţiile extraconjugale ale acestuia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură