Cele mai populare remedii pentru distrugerea negilor

Negi pe pleoapă
Negi pe pleoapă (wikipedia.org)

Cauzaţi de un virus uşor contagios şi, de obicei, inestetic, negii indică un sistem imunitar lent. Combaterea negilor este un proces în două etape: adoptarea unor comportamente care întăresc imunitatea şi utilizarea unor plante din gradina dv. pentru a distruge negul în sine. Mai întâi de toate, pentru a preveni apariţia negilor, este important să stimulăm funcţia imunitară. Bazaţi-vă dieta pe cereale integrale şi legume proaspete, mâncaţi doar cantităţi mici de zaharuri simple, şi odihniţi-vă cât mai mult. Organismul produce anumiţi factori imuni numai în timpul somnului.

Îndepărtarea negilor pe cale naturală este simplă. Vă prezentăm 12 remedii uşoare pentru îndepărtarea negilor.

Remediul cu Aloe Vera

Suc proaspăt de aloe vera se aplică direct pentru a dizolva negul şi a reda tonusul pielii.

Remediul cu coajă de banană

Coajă de banană

Acesta este un remediu excelent pentru condiloamele plantare. Aplicaţi interiorul unei coji proaspete de banană peste neg şi legaţi bine. Păstraţi coaja legată tot timpul. Atunci când faceţi baie sau duş, îndepărtaţi-o şi apoi uscaţi piciorul. Aplicaţi o coajă proaspătă şi păstraţi-o până la următoarea baie. În câteva luni, negul va fi înlăturat pentru totdeauna.

Remediul cu morcov şi ulei de măsline

Morcovi, 1 linguriţă de ulei de măsline

Daţi morcovii prin răzătoare şi amestecaţi-i cu ulei de măsline. Puneţi amestecul pe neg 1/2 de oră, de 2 ori pe zi. Morcovii pot fi amestecaţi cu sare în loc de ulei.

Remediul cu păpădie

Păpădii

Culegeţi câteva păpădii. Rupeţi tulpinile şi puneţi sucul care iese din tulpini direct pe neg - o dată dimineaţa şi o dată seara, 5 zile la rând.

Remediul cu smochine

O smochină proaspătă

Zdrobiţi o smochină proaspătă până când obţineţi o consistenţă moale şi puneţi-o pe neg 1/2 de oră în fiecare zi. Continuaţi să faceţi asta până când negul dispare.

Remediul cu usturoi

Un căţel de usturoi

Puneţi usturoiul peste neg şi bandajaţi zona. Lăsaţi-l peste noapte, iar în dimineaţa următoare îndepărtaţi-l. Repetaţi în fiecare noapte timp de 7 zile.

Remediul cu suc de lămâie şi ceapă

Suc de lămâie, 1 ceapă

Tamponaţi negul cu suc de lămâie, aplicând apoi ceapă tocată. Repetaţi procedura de 2 ori pe zi, câte 15 minute.

Remediul cu papaya pentru negi şi bătături

Papaya verde

Picuraţi latexul lăptos al papayei peste neg. Faceţi acest lucru de mai multe ori pe zi, timp de o săptămână. Negul se va zbârci şi va cădea.

Remediul cu ananas pentru negi genitali

Coajă de ananas

Frecaţi uşor negii cu partea interioară a cojii de ananas. Operaţiunea se repetă în fiecare dimineaţă şi seară până când negii dispar.

Remediul cu cartofi

1 cartof alb

Tăiaţi un cartof felii şi puneţi-l pe neg. Înfăşuraţi într-o pânză şi lăsaţi peste noapte. Repetaţi procedura în fiecare noapte, timp de o lună.

Remediul cu ceai

Un pliculeţ de ceai folosit

Aplicaţi un pliculeţ de ceai folosit peste negi timp de 15 minute pe zi. În termen de o săptămână până la 10 zile, negii ar trebui să dispară.

Tratamentul cu oţet de mere şi praf de copt

Câteva picături de oţet de mere, praf de copt

Tamponaţi negul cu oţet şi presăraţi praf de copt înainte de a se usuca. Îndepărtaţi stratul de praf de copt după cincisprezece minute. Repetaţi procedura de mai multe ori pe zi, până când negul dispare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură