Ce zice Dăncilă despre apelul lui Manda privind eliminarea pesediştilor proşti din funcţii publice

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a discutat marţi, la Parlament, cu presa despre declaraţia colegului său de partid, europarlamentarul Claudiu Manda, potrivit căreia PSD nu trebuie să mai susţină proşti în funcţii publice.

Reporter: Vă simţiţi atacată de Claudiu Manda care declara recent în şedinţele partidului că nu vor mai fi proşti în funcţii publice, adică declaraţii care au mai fost făcute şi în trecut?

Dăncilă: Am lămurit şi acest lucru pentru că s-a speculat foarte mult. Declaraţia lui Claudiu Manda, am vorbit şi cu Lia Olguţa Vasilescu, am vorbit şi cu domnul preşedintele interimar Marcel Ciolacu, nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern care, de fiecare dată am spus, nu pot să vorbesc de performanţă, dar pot să vorbesc de eficienţă.

Reporter: Păi dacă i-aţi întrebat, era culmea să recunoască...

Alt reporter: Cine sunt proştii din PSD?

Dăncilă: În momentul în care faci o afirmaţie şi eşti un om puternic, ţi-o asumi atunci când faci referire la o anumită persoană. Eu cred că trebuie să-l întrebaţi pe domnul Manda să spună la cine s-a referit.

Reporter: Dar nu v-a explicat la cine s-a referit?

Dăncilă: Nu am vorbit cu domnul Manda, am vorbit cu domnul preşedinte Marcel Ciolacu şi cu Lia Olguţa Vasilescu.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

Reamintim că, prezent la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Buzău, Claudiu Manda a făcut apel la social-democraţi să nu mai susţină "proşti în funcţii publice" aşa cum au făcut în trecut, pentru că i-au făcut de râs şi, de multe ori, munca lor "ne-o aruncă la coş capacitatea de a vorbi a unora sau a altora pe care… din păcate… am sprijinit-o".

"Să ne asumăm împreună greşelile, dar să nu le mai facem", a precizat Manda.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne