Ce măsură a propus Udrea pentru liniştirea celor de la USL

După ce liderul liberal Crin Antonescu a propus să se introducă în Constituţie o prevedere conform căreia un fost preşedinte să nu se mai poată întoarce în politică, Elena Udrea a venit cu o altă propunere ironică la adresa USL.
Candidaţi la şefia PDL. În imagine, Elena Udrea (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
01.03.2013

După ce liderul liberal Crin Antonescu a propus să se introducă în Constituţie o prevedere conform căreia un fost preşedinte să nu se mai poată întoarce în politică, Elena Udrea a venit cu o altă propunere ironică la adresa USL. Pentru că cei din USL să scape de grija lui Băsescu, Udrea a cerut ca şeful statului să fie alungat din ţară pentru a nu mai fi un pericol pentru USL, iar acest lucru să fie stipulat în Constituţie.

"Eu propun ca pe preşedinte sa îl alungăm din ţară ca să nu mai fie un pericol pentru USL şi să scriem în Constituţie lucrul acesta. Dacă nu ar fi vorba de domnul Antonescu, aş fi spus că sigur este o glumă, dar fiind vorba de domnul Antonescu mă tem că a fost serios şi că îi poate trece prin cap să-i interzică prin Constituţie unui fost şef de stat să mai facă politică. Dar frica de Băsescu e atât de mare încât mă aştept chiar la această modificare a legii fundamentale", a declarat Elena Udrea.

Candidata la şefia PDL a afirmat că Băsescu este binevenit în PDL, dacă va decide să revină în acest partid, după încheirea mandatului de preşedinte.

"În mod sigur, cu mine în calitate de preşedinte al PDL, poate continua parteneriatul cu PDL. Despre actuala conducere s-a exprimat însuşi domnul preşedinte, deci nu o să o fac eu a doua oară. Cert este că e greşit să spui că PDL poate să fie în altă parte decât în parteneriat cu Traian Băsescu", a precizat Elena Udrea.

Băsescu a afirmat că va reveni în viaţa politică, în 2014, după încheierea mandatului de şef al statului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor