Caz şocant: Educatoare arestată pentru violarea a trei fetiţe. Tatăl copilelor i-a incendiat maşina

Maria Podolak
Maria Podolak (stirisuceava.net)

O educatoare dintr-o comună din Suceava a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că a violat trei fetiţe, cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani. Tatăl a două dintre copile i-a incendiat maşina şi a ajuns şi el după gratii.

Potrivit Ştirisuceava.net, educatoarea se numeşte Maria Podolak şi lucra de 20 de ani la Grădiniţa cu Program Normal "Căsuţa din Poveşti" localitatea Bosanci.

Toată povestea a ieşit la iveală după ce Maria Podolak a reclamat la Poliţie că i-a fost incendiată maşina. Poliţiştii au descoperit că autorul este un bărbat din comuna Bosanci, pe care l-au arestat preventiv. La audieri, bărbatul a dezvăluit că a recurs la acest gest din răzbunare pentru că educatoarea i-a violat fetiţele, care au 3 şi 7 ani.

Copilele au fost audiate şi s-au confirmat declaraţiile tatălui, iar ulterior s-a descoperit în urma cercetărilor că a mai existat şi o a treia victimă, o altă fetiţă de 7 ani. Copilele au declarat anchetatorilor că educatoarea le-a introdus degetul în vagin.

Educatoarea a ajuns în arest pentru 30 de zile, în timp ce tatăl copilelor, trimis în judecată pentru distrugere, a fost ulterior eliberat din arest şi se află acum sub control judiciar.

Informaţiile oficiale date de Poliţie

Potrivit Agerpres, poliţiştii au continuat cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator şi efectuate două percheziţii domiciliare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a precizat că, în acest caz, o femeie a sesizat faptul că autoturismul proprietate personală parcat în faţa blocului a fost incendiat în data de 17 decembrie 2021, fiind identificat autorul şi reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat. Din cercetările efectuate s-a stabilit, ulterior, că bărbatul care a incendiat maşina este tatăl a două fetiţe şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste aceste acte de agresiune sexuală, inclusiv fizică, asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate în data de 14 ianuarie 2022 pe raza localităţilor Suceava şi Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore, ulterior aceasta fiind arestată preventiv pentru 30 de zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne