Caz şocant: Educatoare arestată pentru violarea a trei fetiţe. Tatăl copilelor i-a incendiat maşina

Maria Podolak
Maria Podolak (stirisuceava.net)

O educatoare dintr-o comună din Suceava a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că a violat trei fetiţe, cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani. Tatăl a două dintre copile i-a incendiat maşina şi a ajuns şi el după gratii.

Potrivit Ştirisuceava.net, educatoarea se numeşte Maria Podolak şi lucra de 20 de ani la Grădiniţa cu Program Normal "Căsuţa din Poveşti" localitatea Bosanci.

Toată povestea a ieşit la iveală după ce Maria Podolak a reclamat la Poliţie că i-a fost incendiată maşina. Poliţiştii au descoperit că autorul este un bărbat din comuna Bosanci, pe care l-au arestat preventiv. La audieri, bărbatul a dezvăluit că a recurs la acest gest din răzbunare pentru că educatoarea i-a violat fetiţele, care au 3 şi 7 ani.

Copilele au fost audiate şi s-au confirmat declaraţiile tatălui, iar ulterior s-a descoperit în urma cercetărilor că a mai existat şi o a treia victimă, o altă fetiţă de 7 ani. Copilele au declarat anchetatorilor că educatoarea le-a introdus degetul în vagin.

Educatoarea a ajuns în arest pentru 30 de zile, în timp ce tatăl copilelor, trimis în judecată pentru distrugere, a fost ulterior eliberat din arest şi se află acum sub control judiciar.

Informaţiile oficiale date de Poliţie

Potrivit Agerpres, poliţiştii au continuat cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator şi efectuate două percheziţii domiciliare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a precizat că, în acest caz, o femeie a sesizat faptul că autoturismul proprietate personală parcat în faţa blocului a fost incendiat în data de 17 decembrie 2021, fiind identificat autorul şi reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat. Din cercetările efectuate s-a stabilit, ulterior, că bărbatul care a incendiat maşina este tatăl a două fetiţe şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste aceste acte de agresiune sexuală, inclusiv fizică, asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate în data de 14 ianuarie 2022 pe raza localităţilor Suceava şi Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore, ulterior aceasta fiind arestată preventiv pentru 30 de zile.