Cât costă ceasul de aur al Vioricăi Dăncilă?

(PNL)

Ceasul de aur cu care s-a afişat Viorica Dăncilă continuă să stârnească discuţii în spaţiul public, mai ales după ce şefa PSD a respins ferm ipoteza lansată de liderul PNL Florin Roman potrivit căreia ar costa 80.000 de lei.

„Nu o să vedeţi pe Viorica Dăncilă încălcând legea. Nu am declarat ceasul în declaraţia de avere pentru că nu depăşeşte valoarea pentru a fi trecută în declaraţia de avere (de 5.000 de euro)”, declara recent fostul premier la sediul PSD, prilej cu care a promis presei că va aduce cu ea ceasul la următoarea conferinţă de presă pentru a demonstra că nu este modelul de care vorbea Roman.

Şefa PSD a explicat atunci că respectivul ceas este un cadou de la soţul ei şi nu ar valora mai mult de 5.000 de euro, adăugând că „soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas”, aşa cum insinuase liderul PNL.

Când a venit din nou în faţa presei, vineri seara, Viorica Dăncilă n-a luat însă cu ea şi ceasul şi i-a invitat în schimb pe reporterii nemulţumiţi că nu şi-a ţinut cuvântul să facă o plângere „şi o să mergem să vedem dacă depăşim sau nu valoarea”.

De asemenea, le-a mai spus reporterilor că va răspunde la toate întrebările pe această temă în cadrul unei eventuale dezbateri electorale cu şefului statului.

Discuţia privind valoarea ceasului se desfăşoară şi în mediul online.

Astfel, potrivit B1 TV, Bogdan Păcurar, a susţinut pe pagina sa de Facebook, că a apelat la consilierul său „pe probleme de lux şi high-life din Dubai”, Mircea Ovidiu, pentru a clarifica enigma valorii mult discutatului ceas.

„Am căutat poze cât mai clare cu bijuteria dnei Dăncilă. I-am trimis şi a studiat. L-a găsit: Ballon Bleu de Cartier, aur roz cu diamante. Preţ de catalog: 10.500 $. Nu e 18.000 de euro, cum susţine liberalul Florin Roman (întotdeauna luaţi cu rezervă ce vă spun politicienii), dar nici sub 5.000 de euro, cum susţine dna Dăncilă, care nu l-a trecut în declaraţia de avere (de fapt, în colecţia Ballon Bleu de la Cartier nu prea există ceasuri sub 5.000 Euro şi sunt zeci de modele). Cum l-a recunoscut Mircea tocmai pe ăsta (link în comentarii) dintre zecile de modele? Ochi format, experienţă, amănunte (exemplarul e din seria celor care au o singură oră indicată, ora XII, restul orelor sunt înlocuite de diamante mici). Ok, sunt de acord, lăsăm o mică rezervă, poate e alt model din serie, dar repet: nu costă sub 5.000 Euro. Îmi pare rău, dna Dăncilă nu a fost la fel de precisă ca ceasul ei elveţian”, a scris Bogdan Păcurar.

(Bogdan Păcurar/Facebook)

(Bogdan Păcurar/Facebook)

(Bogdan Păcurar/Facebook)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne