Carnaval în scop caritabil, pentru copiii nevoiaşi şi cei cu dizabilităţi

Epoch Times România
29.05.2011

Un număr de 650 de elevi din Bucureşti, de 40 de naţionalităţi diferite, vor participa sâmbătă la un carnaval de sfârşit de an şcolar ce are drept scop şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea programelor derulate de Fundaţia Inocenţi pentru copiii nevoiaşi şi cei cu dizabilităţi.

Potrivit International School of Bucharest, în cadrul evenimentului elevii vor desfăşura atât activităţi civice şi educative, de strângere de fonduri, cât şi întreceri şi activităţi de amuzament.

Pentru a-şi atinge scopurile socio-educative, elevii încearcă să facă rost de bani prin vânzarea şi licitarea diverselor obiecte realizate de ei, cu sprijinul părinţilor şi profesorilor. Vor scoate la vânzare cărţi, obiecte artizanale, desene şi prăjituri.

Cei 650 de elevi sunt români, dar şi de alte naţionalităţi, provenind din ţări ca Franţa, Germania, Italia, Croaţia, Ungaria, Cehia, Rusia, Marea Britanie, SUA, Indonezia, Vietnam, Pakistan, Liban, Irak, Iran, Grecia, Spania, Turcia, Iordania, Nigeria, Polonia, Lituania, Canada, Bulgaria, Serbia, Moldova, Coreea, Siria, Portugalia, China etc.

Ajutaţi de părinţi şi de profesori, elevii de la International School of Bucharest vor strânge fonduri atât în scop caritabil, pentru copiii ajutaţi prin programele Fundaţiei Inocenţi, cât şi în scop educativ, pentru cumpărare de instrumente muzicale necesare orchestrei şcolii.

Astfel, cei care asistă la carnaval vor lua parte, pe bază de tichete valorice (valoarea unui tichet cuprinsă între 1 şi 5 lei), la curse de biciclete pe un traseu cu obstacole, plimbări cu caii, competiţie de tir cu arcul, turneu de tenis de masă, escaladă pe un perete special amenajat, Ebru (pictură pe apă), precum şi la activităţi trăsnite, cum ar fi: Udatul Profesorilor sau Surpriza din Iaurt.

Banii strânşi din tichetele de participare a copiilor, elevilor şi părinţilor la fiecare activitate a carnavalului umanitar vor fi donaţi pentru sprijinirea programelor Fundaţiei Inocenţi şi pentru furnizarea de rechizite copiilor internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie-Curie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor