Buşoi a pus ochii pe Cioloş: Suntem total deschişi unei colaborări sau chiar prezenţei sale în PNL

A doua zi după ce fostul premier Dacian Cioloş a anunţat oficial că nu va merge în USR, unul dintre liderii liberalilor, Cristian Buşoi, i-a transmis că uşile partidului îi sunt deschise.
Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liberalii sunt total deschişi unei colaborări, unui dialog şi chiar prezenţei fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş în partid, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, secretarul general interimar al formaţiunii, Cristian Buşoi.

"În orice moment şi tot timpul suntem, cel puţin din punctul meu de vedere, sper să împărtăşesc opinia colegilor mei şi a doamnei preşedinte, suntem total deschişi unei colaborări, unui dialog şi chiar prezenţei domnului Cioloş în interiorul PNL. Din punctul nostru de vedere există toată deschiderea, trebuie doar să se găsească un moment potrivit şi să fie un proiect pe care şi domnul Cioloş să-l vadă ca şi pe un proiect al domniei sale, acela de a se alătura unui partid politic - PNL", a precizat Buşoi, citat de Agerpres.

Secretarul general interimar al PNL a subliniat că orice moment este potrivit pentru ca Dacian Cioloş să se alăture PNL.

"Orice moment e potrivit dacă domnul Cioloş consideră că acel moment a venit. Chiar dacă nu se alătură PNL, colaborarea şi dialogul cu domnia sa rămân constante", a afirmat Buşoi.