Birchall, replică acidă pentru Codrin Ştefănescu: Ce atâtea văicăreli şi victimizări?

Ana Birchall
Ana Birchall (Epoch Times România)

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall i-a reproşat, vineri, fostului secretar general al PSD Codrin Ştefănescu faptul că nu înţelege modul în care funcţionează justiţia într-un stat normal, după ce acesta a acuzat că procurorii au lansat o adevărată “vânătoarea de pesedişti”.

“Asemenea persoane se pare că nu vor înţelege niciodată să respecte că justiţia se face în sala de judecată (pe baza probatoriului existent la dosar) nu la TV! Ce vânătoare? Ce atâtea văicăreli şi victimizări aiurea?? Ai fost citat mergi frumos şi dai declaraţii fără tam-tam şi istericale! Simplu.... aşa funcţionează în orice stat normal!”, a declarat Ana Birchall, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, joi, Codrin Ştefănescu a fost citat pentru vineri, de procurorii DIICOT Caraş-Severin într-un dosar penal. Audierea va avea loc vineri, în jurul orei 12.00. Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Codrin Ştefănescu a vorbit despre o adevărată “vânătoarea de pesedişti” declanşată de procurori.

“Am fost citat pentru mâine la o anchetă, a nu ştiu câta deschisă, vizavi de colegii mei de la PSD Caraş. Ştiţi că mai sunt şi la PSD Arad, PSD Timiş. Ştiu că jumate din conducerea judeţeană a partidului e chemată la audieri. În citaţie nu scrie pentru ce eşti chemat. Dosarul este făcut în 2019, decembrie. O să merg şi eu cu avocatul, care a sunat acolo, dar nu i s-a spus absolut nimic. O să mă duc şi o să vă spun mâine despre ce este vorba. Asta e una, dar sunt anchete care vizează colegi ai mei din toată ţara. Vânătoarea de pesedişti a început în forţă acum vreo trei luni de zile, se vede cu ochiul liber”, a declarat Ştefănescu.

Detalii despre dosarul lui Ştefănescu aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne