Binecuvântat, fericit şi plin de speranţă după Shen Yun


Richard Gaglio participă la spectacolul Shen Yun la Teatrul Merriam din Philadelphia, 4 mai 2013.
Richard Gaglio participă la spectacolul Shen Yun la Teatrul Merriam din Philadelphia, 4 mai 2013. (Courtesy of NTD Television)

PHILADELPHIA – Richard Gaglio lucrează în vânzări dar nu a trebuit să recurgă la tactici speciale pentru a arăta cât de profund a fost impresionat de Shen Yun Performing Arts.

Dnul Gaglio a văzut spectacolul la Teatrul Merriam sâmbătă după-amiază şi a remarcat că timp de peste 4 decenii el nu a fost atât de mişcat de un spectacol artistic aşa cum a fost alături de Shen Yun.

“Nimic nu m-a emoţionat atât de mult precum vizionarea acestui [grup de] dans Shen Yun”, a spus el. “Te binecuvântează, te mişcă şi te face să te gândeşti la propria-ţi persoană. Şi îţi oferă speranţa că partea cea mai bună trebuie să sosească.”

“[Spectacolul] îţi aduce pace. Îţi aduce fericire. Şi îţi oferă o şansă să îţi construieşti speranţa”, a spus Gaglio. “Fiecare scenă de dans, chipurile artiştilor, mişcărilor lor, toate spun în final: există speranţă pentru mâine, există un motiv ca să trăieşti mâine, există un motiv ca să mergi mai departe şi mâine. Şi când poţi să transmiţi asta fara să vorbeşti, atunci te-ai ridicat nu numai pe tine însuti, ci şi publicul, într-un loc în care [oamenii] nu prea au şanse să meargă.”

Dnul Gaglio a continuat: “Electrizant nu este cuvântul potrivit. Există o electricitate în aer care te face să vrei să vezi mai mult, să cauţi mai mult; devii o parte din spectacol. Nu stai pur si simplu şi uiţi, ci faci parte din ceva mai mare decât tine. Dacă observaţi, nu vorbeşte nimeni, nimeni nu se uită prin sală, toată lumea îşi aţinteşte privirea acolo [spre scenă], spre fiecare dans şi fiecare mişcare. Voi reveni. Dacă voi atinge şi 100 de ani voi reveni la spectacol în fiecare an.”

El a continuat: “A fost spus în primul cântec: Cerul. Acest cântec te duce înapoi în Ceruri. Poţi fi mai binecuvântat decât atât într-o singură noapte? Nu prea cred. Şi nu există un loc liber în sală. Trebuie ca în întreaga lume să fi fost vândute toate biletele. Deoarece dacă faci asta, vei afla, cel puţin pentru acea noapte, că oamenii se adună fara prejudicii, fara ideile lor preconcepute, oamenii se vor adună la un loc pentru un moment şi pentru un alt moment şi un alt moment.”

Dnul Gaglio a concluzionat: “De-a lungul anilor, acest [spectacol de] dans va face o diferenţă nu doar în New York City, nu doar în Philadelphia, ci în întreaga lume.”

Shen Yun Performing Arts, cu sediul în New York, are trei companii aflate în turnee care susţin spectacole simultan în jurul lumii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură