"Bine ai venit, nimicule, în Moldova" - Dragnea, întâmpinat la Iaşi de protestatari

Protest
Protest

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi ceilalţi lideri PSD care au mers la Iaşi, la un eveniment electoral, au fost întâmpinaţi de protestatari.

"Bine ai venit, nimicule, în Moldova", se arată pe pancarta unui protestatar, referire la incidentul de la mitingul de la Suceava la care a particiupat şeful PSD.

Protest
Protest (Vlad Voiculescu)

Manifestanţii, veniţi în număr relativ mare faţă de alte zone din ţară unde s-au mai plimbat în campanie greii PSD, au fost puşi în ţarc de jandarmi, în imediata apropiere a evenimentului.

"Fără penali, fără puşcăriaşi. Nu vă e ruşine să apăraţi pe ăştia?", i s-a adresat un protestatar unui jandarm.

Protest
Protest (Vlad Voiculescu)

"Veniţi cu noi, vă fură şi pe voi", "Jos PSD-ul", "Hoţilor", "PSD, ciuma roşie", "Dragnea la închisoare, nu la guvernare", "Ieşi afară, javră ordinară!", "Moldova nu te vrea", "La puşcărie", "Hai români, hai cu toţi, să scăpăn ţara de hoţi", "Europa", strigă mulţimea către liderii social-democraţi.

"Nu le e ruşine să vină să ne spună nouă, moldovenilor, care nu avem autostradă, despre realizările lor şi să ne ceră să-i alegem?! Să le fie ruşine!", a declarat o manifestantă.

Protest
Protest (Vlad Voiculescu)

Potrivit Digi24, mitingul PSD a fost deturnat de protestatari, în ciuda măsurilor de securitate luate de organizatori.

Pesediştii instalaseră o scenă pe care un taraf de lăutari a încercat să acopere fondul sonor al opozanţilor, a fost adus chiar şi o orchestră secundară, dar eforturile au fost zadarnice. "Hoţii, hoţii", s-a auzit în timp ce preşedintele partidului, Liviu Dragnea, sosea la eveniment. Baia de mulţime pregătită a fost abandonată, şi liderul nu a mai intrat în mijlocul susţinătorilor decât pentru câteva minute.

Vă invităm să urmăriţi materialul video de la eveniment.