Bill Clinton a vizitat “insula orgiilor” alături de pedofilul Jeffrey Epstein

Fostul preşedinte american Bill Clinton.
Fostul preşedinte american Bill Clinton. (TIMOTHY A. CLARY / AFP / Getty Images)

Fostul preşedinte american Bill Clinton a vizitat în 2002, împreună cu două tinere din New York, “insula orgiilor” deţinută de prietenul său pedofil Jeffrey Epstein, conform unui interviu recent dezvăluit.

The New York Post raportează că Virginia Roberts – cea care l-a acuzat pe Epstein că a transformat-o într-o “sclavă sexuală” la vârsta de 17 ani şi a forţat-o să se culce cu prieteni puternici de-ai săi – a susţinut că Bill Clinton a stat într-un dintre numeroasele vile ale insulei lui Epstein, un loc unde orgiile erau ceva obişnuit.

“Îmi amintesc că l-am întrebat pe Jeffrey, ceva de genul ‘Ce face Bill Clinton aici?’ şi el mi-a ras în nas şi mi-a spus, ‘Ei bine, îmi datorează o favoare’”, a spus Roberts avocaţilor ei într-un interviu din 2011, material ce a fost obţinut de RadarOnline.com. “Nu mi-a spus despre ce favoruri era vorba.”

Clinton a fost însoţit de două prietene vechi ale lui Epstein, “două tinere pe le-aş putea identifica”, a susţinut Roberts. “Nu le-am cunoscut niciodată prea bine, oricum. Erau doar două fete din New York”, a spus ea.

Conform jurnalelor de bord, Clinton a zburat în avionul privat al lui Epstein, un Boeing 727. Acolo, conform declaraţiilor lui Roberts “ae întâmplau cam aceleaşi lucruri care aveau loc la sol”, a susţinut ea, detaliind mai multe scene sexuale. “Uneori, se ajungea la orgii”.

Roberts a negat că s-a culcat cu Clinton şi a declarat că niciodată nu l-a văzut făcând sex cu cineva.

Dar pe “insula orgiilor”, frumoasa blondă aparent s-a implicat în sex în grup cu Epstein, prinţul Andrew al Marii Britanii şi alte 8 fete.

Epstein le-a pus pe Roberts şi alte fete minore să facă sex cu prietenii săi proeminenţi astfel încât să poată aduna informaţii despre ei şi ca apoi să îi poată şantaja, a presupus Roberts.

“Epstein mi-a cerut să descriu evenimentele sexuale pe care le-am avut cu aceşti bărbaţi, posibil pentru a-i putea şantaja”, a spus Roberts, care acum are 31 de ani.

Ea a adăugat: “De asemenea, am înţeles că Epstein a crezut că ar putea scăpa uşor dacă ar fi fost prins vreodată făcând ceva ilegal, sau, mai mult, că ar putea scăpa complet de probleme.”

Roberts a susţinut că a făcut sex cu bărbaţi puternici, incluzând politicieni şi directori unor companii”, precum şi cu prinţul Andrew şi avocatul Alan Dershowitz, afirmaţii pe care cei doi bărbaţi le neagă vehement.