Biletele la Jocurile Olimpice din nou la vânzare pentru a rezolva problema locurilor libere

În urma criticilor aduse organizatorilor Jocurilor Olimpice din Londra legate de locurile libere, vânzările de bilete către public vor reîncepe zilnic.
O vedere cu locuri goale în timpul unui joc de baschet masculin din ziua a 2 a Jocurilor Olimpice (Rob Carr / Getty Images)
Jack Phillips
31.07.2012

În urma criticilor aduse organizatorilor Jocurilor Olimpice din Londra legate de locurile libere, vânzările de bilete către public vor reîncepe zilnic.

S-a descoperit că multe dintre locurile libere au fost alocate delegatilor, sponsorilor şi altor oficiali care nu s-au prezentat la unele evenimente.

”Am vorbit ieri cu Federaţia Internaţională şi am reuşit să punem la vânzare noapte trecută aproximativ 3.000 de bilete, toate au fost vândute!” a declarat reprezentantul Comitetului pentru Organizarea Jocurilor Olimpice şi Paralimpice la Londra(LOCOG), Jackie Brock-Doyle, conform Sky News.

”Vom continua sesiune după sesiune, vom vorbi cu grupurile acreditate pentru a vedea dacă putem da din biletele lor pentru public” a declarat Jackie Brock-Doyle, conform Daily Telegraph. ”De fiecare dată când vom avea posibilitatea vom pune mai multe bilete la vânzare cu o noapte înainte”

Biletele vor fi puse pe site-ul Jocurilor Olimpice 2012 cât de curând posibil, ceea ce inseamna că potenţialii clienţi vor trebui să verifice constant site-ul.

Lizzie Gentry, rezident în Anglia a declarat, ”am încercat aproape în fiecare oră în ultima săptămână să găsesc bilete” intervievată de Sky. ”Ar fi mai puţin frustrant dacă pe prima pagină ar fi un mesaj care să anunţe că nu mai sunt bilete”, a adăugat ea.

”Nu pot înţelege de ce acest eveniment pare atât de dezorganizat”

The Epoch Times publică în 35 de ţări şi în 19 limbi. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor