Bianca Andreescu învinsă la limită de Naomi Osaka

Senzaţia tenisului mondial, canadiana de 19 ani de origine română Bianca Andreescu se înclină în faţa mai experimentatei Naomi Osaka, fost număr 1 mondial.
Jucătoarea de tenis canadiană de origine română Bianca Andreescu.
Jucătoarea de tenis canadiană de origine română Bianca Andreescu. (Getty Images)

Bianca Andreescu (locul 6 WTA) nu reuşeşte să ajungă în semifinale, fiind învinsă la limită de japoneza Naomi Osaka (4 WTA), cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4 la turneul Premier Mandatory China Open de la Beijing, cu premii totale în valoare de 8.285.274 USD.

În primul set Bianca a condus cu 5-1, apoi Naomi a egalat la 5, însă canadianca a revenit şi a câştigat ultimele două ghemuri. Setul al doilea a fost dominat şi adjudecat de jucătoarea japoneză cu 6-3, iar în decisiv, deşi canadianca a condus în primele ghemuri, Naomi a egalat şi în final a câştigat cu 6-4.

În semifinale, Naomi Osaka va juca cu daneza Caroline Wozniacki (19 WTA), fost lider mondial, care a învins-o pe rusoaica Daria Kasatkina (45 WTA) cu scorul de 6-3, 7-6 (5).

Semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului se va disputa între australianca Ashley Barty, numărul 1 mondial, şi olandeza Kiki Bertens, de pe poziţia 8 WTA.