"Bestiile din Spania". Doi fraţi, şefii clanului Săndulache, condamnaţi împreună la 181 de ani de închisoare

Fraţii Săndulache
Fraţii Săndulache (Youtube - screenshot)

Doi fraţi, Cristian şi Sebastian Săndulache, foşti lideri ai clanului interlop ce le purta numele, acuzaţi în 2018 de proxenetism şi violenţă extremă şi condamnaţi la 108 ani de închisoare, au mai primit un „extra-bonus” total de 73 de ani de carceră la sentinţa iniţială, informează Universul.net.

Concret, un tribunal din Ovideo i-a condamnat pe cei doi de această dată pentru trafic de persoane şi prostituţie coercitivă, precum şi pentru formarea unui grup infracţional în care au cooptat alţi opt români.

Publicaţia El Diario Montanes notează că tinerii români formează un grup infracţional organizat din 2016. Cei doi fraţi şi ceilalţi membri ai clanului aflaţi în subordinea lor aduceau în Spania tinere, în special de naţionalitate română, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.

De regulă, îşi atrăgeau victimele prin metoda „loverboy”, pretinzând că sunt îndrăgostiţi de ele sau le minţeau că vor să le ajute pentru că sunt impresionaţi de problemele lor. Odată ajunse la destinaţie, fetele aflau că au fost păcălite şi că din acel moment erau obligate să se prostitueze pentru a-şi achita datorii imaginare faţă de cei doi fraţi. Cele care refuzau erau „convinse” prin cele mai barbare metode: erau violate, înfometate şi bătute cu bestialitate.

Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar aceasta a refuzat. Apoi, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când tânăra a leşinat.

Potrivit portalului iberic El Comercio, clanul Săndulache a construit în doar câţiva ani cea mai mare reţea de trafic uman din Spania. După doi ani în care au maltratat tinerele pe care le transformau în prostituate, cei doi fraţi au fost judecaţi şi condamnaţi la un total de 108 ani de închisoare. Cristian şi Sebastian Săndulache au primit o condamnare de 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie şi sunt închişi încă din 2018.

Zilele trecute, ei au apărut din nou în faţa magistraţilor Secţiei a III-a a Curţii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar. Acuzaţiile care le-au fost aduse sunt absolut înfiorătoare.

Articolul complet aici.