Băsescu: Laşitatea pe care a arătat-o Iohannis este nepermisă. Mai are doar o soluţie ca să împiedice dezastrul

Traian Basescu
Traian Basescu (Epoch Times România)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a atras atenţia, la România TV, că România traversează simultan cinci crize, ceea ce va înseamnă sărăcie accelerată pentru români.

"Ce a făcut PSD nu este un lucru în regulă. Cu o ţară care are atâtea crize simultan – criza din sănătate, economică, din agricultură, din educaţie şi de bună guvernare – să depui o moţiune de cenzură, să laşi ţara fără guvern este o mare ticăloşie. Toate astea vor însemna sărăcie accelerată, nu altceva. Aici, Ciolacu trebuia să bată la uşa preşedintelui, să-l informeze că vor depune o moţiune de cenzură, să-i spună ce au în cap şi să-i pună preşedintelui pe masă variantele, propunerile lor. Aşa, Ciolacu a rămas să zburde singur şi este exact abordarea lui Dragnea , dă foc la ţară pentru interesele lui. De ce a dat Ciolacu foc la ţară? Să arate la Congres că e bun de ceva. Aici suntem – o clasă politică sau două partide mari care au pretenţia că sunt îndreptăţite să guverneze şi cărora nu le pasă de ţară", a declarat Băsescu, citat de b1.ro.

În opinia europarlamentarului PMP, preşedintele Klaus Iohannis a greşit în momentul în care a ridicat starea de urgenţă din România, la jumătatea lunii mai.

"Marea greşeală este la momentul în care preşedintele s-a derobat de responsabilitate şi a ridicat starea de urgenţă. Starea de urgenţă trebuia să fie menţinută până când exista certitudinea că pandemia poate fi ţinută sub control. (...) Sigur, fără abuzurile care s-au făcut în starea de urgenţă. Laşitatea pe care preşedintele a arătat-o când a ridicat prea devreme starea de urgenţă este nepermisă. Acum nu are decât o soluţie ca să împiedice un dezastru şi mai mare, adică o ţară fără guvern. Singura soluţie este să cheme partidele şi să-i liniştească", a precizat Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne