Băsescu: La luptă, "băsişti"! PDL-işti, veniţi acasă!

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul şef de stat Traian Băsescu a lansat, miercuri seară, pe contul său de Facebook, un apel către "băsişti" şi "PDL-işti" să participe la lupta electorală şi să voteze PMP, pentru a reface partidul care a dat în 16 ani de trei ori primarul general al Capitalei şi de două ori preşedintele României.

"La luptă, "băsişti", la luptă pentru România, sau PDL-işti, veniţi acasă! Mi-aş dori mult ca electoratul fostului PDL să înţeleagă faptul că nu are nimic în comun cu partidul Doamnei Gorghiu şi al Domnului Isar. Spiritul PD-ului îl regăsiţi în PMP. Aveţi, deci, cu cine vota.

Nu staţi acasă dezamăgiţi, votaţi PMP ca să refacem partidul care a dat în 16 ani de trei ori Primarul General al Capitalei şi de două ori Preşedintele României. La luptă, "băsişti"!

Nu mă adresez liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care m-a făcut de două ori Primar General, şi de două ori Preşedinte al României. Mai ajutaţi-mă o dată să construiesc un partid pentru România", a declarat Traian Băsescu.