Băsescu, Guvernului: Sper să aveţi în vedere că priorităţile sunt în economie

Epoch Times România
02.07.2012

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis luni Cabinetului Victor Ponta să aibă în vedere faptul că priorităţile sunt în economie, în contextul unei creşteri a şomajului.

"Doamnă ministru, mă adresez dvs, în primul rând dorindu-vă succes pentru că intraţi în funcţie într-un moment în care se desfăşoară examenul de bacalaureat, un moment întotdeauna dificil la noi. Sper să fie un bacalaureat fără probleme şi care să facă din cei care merită să ia bacalaureatul nişte oameni care vor merge mai departe şi din cei care nu au învăţat să mai rămână să înveţe până când se face timpul de bacalaureat", a spus Băsescu, în discursul susţinut după depunerea jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei de către Ecaterina Andronescu.

El a urat întregului Cabinet Victor Ponta mult succes şi şi-a exprimat speranţa că va reuşi să abordeze probleme legate de priorităţile economice.

"Am observat că pe raportarea de astăzi avem o creştere consistentă a şomajului 0,3%, sper să aveţi în vedere că priorităţile sunt în economie. Vă doresc mult succes la toţi", a spus şeful statului în finalul discursului.

Ecaterina Andronescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţie, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

La ceremonie au participat preşedintele Senatului, Vasile Blaga, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, premierul Victor Ponta şi membri ai Guvernului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor