Baschet: Dennis Rodman, ruinat, alcoolic şi la un pas de a fi închis

. (Joe Murphy / Getty Images)
Epoch Times România
28.03.2012

Fostul baschetbalist Dennis Rodman, unul dintre cele mai extravagante personaje din NBA, riscă 20 de zile de închisoare pentru restanţe la plata pensiei alimentare, circulând informaţia că este "ruinat, grav bolnav şi alcoolic", potrivit cotidianul Los Angeles Times, care citează apropiaţi de-ai fostului jucător.

Rodman, în vârstă de 50 de ani, datorează peste 810.000 dolari celei de-a treia soţii şi mamă a doi dintre copii săi, Michele Rodman, susţine LA Times. El a reuşit să evite închisoarea, dar urmează să se prezinte din nou în faţa instanţei pe 29 mai.

Conform procesului verbal, Linnea Willis, avocata fostului star al echipei Chicago Bulls, a declarat că Rodman este grav bolnav şi în imposibilitatea de a se întreţine singur, fără a mai vorbi de cei 5000 de dolari cât reprezintă pensia alimentară pe care o datorează unui copil dintr-o altă căsătorie.

"Cu toată sinceritatea, Dennis este alcoolic", a declarat la rândul ei consiliera financiară a fostului mare jucător, Peggy Williams. "Boala sa îl împiedică să-şi găsească un loc de muncă. Această nouă problemă, cu soţia care îi cere divorţul, l-a împins la capătul puterilor. El este foarte afectat şi extrem de bolnav", a adăugat aceasta.

Dennis Rodman a fost unul dintre cei mai buni recuperatori din Campionatul profesionist nord-american de baschet, cu cinci titluri NBA, dintre care trei alături de Chicago Bulls cu Michael Jordan şi Scottie Pippen în efectiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor