Barna, după noul sabotaj PSD la conferinţa lui Nicuşor Dan: Administraţia pesedistă se comportă ca o forţă de ocupaţie

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Preşedintele USR, Dan Barna, a reacţionat, joi, faţă de o nouă tentativă a PSD de sabotare a unei conferinţe de presă susţinută de Nicuşor Dan. Liderul USR acuză că PSD se comportă ca „o forţă de ocupaţie”, încercând „să bage pumnul în gură opoziţiei”.

„Alt incident în care PSD încearcă să oprească o conferinţă de presă a lui Nicuşor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei.

Încă o dată, administraţia pesedistă a Bucureştiului încearcă să bage pumnul în gură opoziţiei.

Încă o dată, vedem cum PSD se comportă ca o forţă de ocupaţie.

Le-am spus pesediştilor şi la precedentul incident că n-au să îl oprească pe Nicuşor. Le mai spun o dată acum, după ce au folosit poliţia pentru a dirija maşinile de gunoi folosite ca instrumente de violenţă politică. Şi le spun şi că angrenarea resurselor oraşului pentru conservarea puterii lor nu va rămâne fără consecinţe. Oare nu mai sunt infractori de găsit, intersecţii de dirijat de au ajuns poliţiştii să fie folosiţi pe post de troli meniţi să ajute la intimidarea adversarilor politici?

Ce vedeţi acum sunt ultimele zbateri ale unui grup infracţional organizat care a confiscat oraşul. Bucureştenii văd lucrurile astea şi au să îşi ia oraşul înapoi”, a scris Barna, într-o postare pe Facebook.

Reamintim că, joi, Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, a avut parte de o nouă conferinţă de presă bruiată de PSD. De această dată, interferenţa nu a fost comisă de viceprimarul Aurelian Bădulescu, ci de maşini de gunoi aparţinând Primăriei Sectorului 5.

Pe durata conferinţei de presă, şoferii maşinilor de gunoi au claxonat şi au ambalat motoarele pentru a-i acoperi pe Nicuşor Dan şi ceilalţi participanţi la eveniment. Mai mult, la un moment dat, o maşină folosită pentru dezinfectarea străzilor a trecut prin zonă şi i-a stropit cu apă pe jurnalişti.

Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne