Bărbat transsexual dă naştere unui băiat

Un cuplu de transsexuali a devenit primul cuplu de acest gen care au propriul copil, întrucât un bărbat transsexual a dat naştere unui băieţel.
Fernando Machado, un transsexual care a dat naştere unui băieţel.
Fernando Machado, un transsexual care a dat naştere unui băieţel. (Captură Foto)

Fernando Machado, care iniţial a fost femeie, şi Diane Rodriguez, care iniţial a fost bărbat, au reuşit să aibă un copil deoarece niciunul dintre ei nu a trecut printr-o operaţie chirurgicală corectivă, a raportat ziarul britanic Express.

“Nu m-am gândit niciodată că voi fi mamă deoarece sunt transsexual”, a declarat Rodriguez. “Legea anterioară a cerut ca, pentru a fi recunoscut că esti femeie, trebuie să fii castrat”.

Rodriguez a ajuns pe paginile ziarelor în 2013 când a devenit prima candidată transsexuală ce a candidat pentru o funcţie publică în Ecuador.

Cuplul s-a întâlnit pe o reţea socială în urmă cu doi ani.

Cei doi reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri de transsexuali din America de Sud.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură