Bacău: Emanuel Gyenes, vedeta etapei a II-a a Campionatului Naţional de Enduro

Epoch Times România
04.06.2012

Motociclistul Emanuel Gyenes, locul 17 la celebrul Raliu Dakar 2012, a fost vedeta etapei a II-a a Campionatului Naţional de Enduro, competiţie găzduită de judeţul Bacău şi organizată de Federaţia Română de Motociclism, având parteneri clubul sportiv Xcape Bacău, Primăria Municipiului Bacău şi Consiliul Judeţean Bacău.

Concurând sub emblema echipei Vectra Zărneşti, sătmăreanul Emanuel Gyenes s-a impus la clasa AE 3, devansându-l în întrecere pe colegul său de club Alexandru Băleanu. Drept premiu, Gyenes s-a ales nu doar cu diploma şi cupa de învingător, ci şi cu o motocicletă Yamaha destinată special sportului pe care îl practică.

"Sunt fericit pentru că am ieşit victorios, pentru premiul deosebit câştigat, dar şi pentru că am participat la un concurs desfăşurat pe un traseu dificil din cauza ploii, dar spectaculos, ce mi-a impus apelarea la toate cunoştinţele acumulate. Voi reveni cu plăcerea la această competiţie excelent organizată şi care, în timp, dat fiind şi traseul minunat, ar trebui să devină una de importanţă internaţională" , a declarat pentru Agerpres, Emanuel Gyenes.

La clasa AE 1, pe locul întâi s-a clasat Marton Szilvester, urmat de Lucian Neaga şi Dominic Szereday.

La clasa B victorios a fost Sorin Dumitru, pe locurile următoare clasându-se Sorin Chebac şi Daniel Teodorescu, iar la clasa C pe podim au urcat, în ordine, Mihai Bîrcă, Cosmin Andrei şi Bogdan Boroşescu.

Sunt fericit pentru că am ieşit victorios, pentru premiul deosebit câştigat, dar şi pentru că am participat la un concurs desfăşurat pe un traseu dificil din cauza ploii, dar spectaculos, ce mi-a impus apelarea la toate cunoştinţele acumulate.

În întrecerea feminină s-a impus Sorina Sandu (Vectra Zărneşti), urmată de Andreea Goga.

La clasa "Veterani", locul I a revenit lui Zsolt Filtermaister, pe poziţiile II şi III clasându-se Mişu Ioaniţescu şi Peter Szereday.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor